Retail

Koninklijke ERU heeft zich toegelegd op de productie van hoge kwaliteit kaasproducten in consumentenverpakkingen. ERU levert deze producten aan een uitgebreid netwerk van retailklanten in Europa en daar buiten.

ERU Goudkuipje

ERU Goudkuipje is een heerlijk roomzachte smeerkaas. Al zo’n 50 jaar is het vertrouwde en herkenbare ERU Goudkuipje niet meer weg te denken bij ontbijt, lunch en als tussendoortje voor het hele gezin. Generaties zijn opgegroeid met deze heerlijke smeerkaas.

ERU Goudkuipje Naturel
100g
ERU Goudkuipje Naturel
200g
ERU Goudkuipje Peper
100g
ERU Goudkuipje Mosterd 
100g
ERU Goudkuipje Sambal
100g
ERU Goudkuipje Ham
100g
ERU Goudkuipje Salami
200g
ERU Goudkuipje Portion pack
120g

ERU Balans

ERU Balans Naturel is een magere smeerkaas met een vleugje yoghurt en een heerlijk roomzachte smaak. ERU Balans bevat 5% vet en past daarmee perfect in een gezond voedingspatroon. Het ideale beleg voor boterham, cracker of beschuit, maar ook voor 's avonds op een toastje.

ERU Balans Naturel
100g
ERU Balans Naturel
200g
ERU Balans Olijf Tomaat
100g
ERU Balans Ham
100g
ERU Balans Kruiden
100g
ERU Balans Sambal
100g
ERU Balans Bieslook
100g
ERU Balans Belegen
100g
ERU Balans Portion pack
120g

ERU Prestige

ERU Prestige wordt gemaakt van extra gerijpte, belegen kazen die meer dan 16 maanden hebben kunnen rijpen. Daardoor is ERU Prestige lekker pittig van smaak.

ERU Prestige
100g

ERU Kids

ERU heeft speciaal voor kinderen vanaf 6 maanden een heerlijke smeerkaas. Deze is dankzij de beste kaassoorten lekker, maar ook gezond, want het heeft een verlaagd vetgehalte. ERU Kids is daarnaast rijk aan calcium, mild van smaak en smeert ook nog eens gemakkelijk.

ERU Kids
100g
ERU Kids
200g
ERU Kids Snack
4x20g

ERU Edam

ERU Edam is een smeerbare kaas gemaakt van Edammer kaas en heeft een milde, karakteristieke smaak. Edam kaas is over de hele wereld bekend, dat begon al in de Gouden Eeuw toen hij werd verhandeld voor andere goederen.

ERU Edam
100g

ERU Maasdammer

ERU Maasdammer is een heerlijk roomzachte smeerkaas gemaakt van Maasdammer kaas en heeft een iets zoete, nootachtige smaak. ERU Maasdammer smaakt verrassend op brood of een cracker.

ERU Maasdammer
100g
ERU Maasdammer
200g

ERU Gruyère

ERU Gruyère is een roomzachte smeerbare kaas met de karakteristieke smaak van Gruyère kaas. De kaas heeft een heerlijk subtiele, nootachtige smaak die kenmerkend is voor Gruyère kaas.

ERU Gruyère
100g

ERU Smoked Cheese

ERU Smoked Cheese is een smeerbare kaas gemaakt van rookkaas. Een unieke en onweerstaanbare smaakbelevenis die kaasliefhebbers zullen waarderen. Heerlijk op brood of een cracker, maar ook ideaal voor op een toastje.

ERU Smoked Cheese
100g

ERU Seasons

ERU heeft heerlijke kazen die met het seizoen meewisselen. Geniet van bijzondere smaken voor meer variatie!

ERU Winterkuipje Cheese Onion
100g
ERU Zomerbalans Paprika
100g

ERU Specialiteitkazen

ERU Specialiteitkazen zijn gemaakt van de beste kazen en hebben een heerlijk milde en roomzachte smaak. Lekker én makkelijk op brood, op toastjes bij de borrel maar ook ideaal voor in gerechten.

ERU Chèvre doux
120g
ERU Crème au Bleu
120g
ERU Crème de Brie
120g
ERU à la Truffe
120g

ERU Fondue

ERU Fondue is een heerlijk romige kaasfondue. Gemakkelijk te bereiden door het handige bakje dat zó in de magnetron kan. Uiteraard kan ERU Fondue ook boven een laag vlammetje in de fonduepan op tafel en kan de hele familie er gezellig samen van genieten.

ERU Fondue
400g

ERU Slices Cheddar

ERU Slices zijn individueel verpakte plakjes kaas, met een heerlijk roomzachte textuur. Deze handige kant-en-klare kaasplakken zijn heerlijk op brood, een hamburger of toast.

ERU Slices Cheddar
150g
ERU Slices Cheddar Kruiden
150g
ERU Slices Cheddar Sambal
150g

ERU Portions Naturel

De romige ERU Kaaspuntjes zijn lekker op boterham of cracker maar ook heerlijk als tussendoortje! Makkelijk om mee te nemen, dus ideaal voor op het werk, bij de picknick of gewoon onderweg.

ERU Kaaspuntjes Naturel
140g

ERU Cheese Spreads

De ERU Cheese Spreads zijn heerlijke kaasspreads in een handige tube. Lekker op brood, toastjes, als feestelijke garnering op allerlei borrelhapjes maar ook heerlijk bij chips of om mee te koken.

ERU Cheese Spread
Naturel
80g
ERU Cheese Spread
Rode peper-paprika
80g
ERU Cheese Spread
Knoflook
80g

ERU Queru

ERU Queru Real is een heerlijk roomzachte, veelzijdige smeerbare kaas die ideaal is op sandwiches, crackers of in gerechten.

ERU Queru Real
100g
ERU Queru Light
100g
ERU Queru Presunto
100g
ERU Queru PiriPiri
100g
ERU Queru Classic
135g

ERU Flamenguito

ERU Flamenguito is gemaakt van de bekende Portugeese kaas Flamengo die bekend staat om zijn heerlijk zachte smaak.

ERU Flamenguito Real
150g
ERU Flamenguito Light
150g

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen!

Neem contact op via ons algemene telefoonnummer: 0348 578 411

Of maak gebruik van het contactformulier.