Private label

Koninklijke ERU is internationaal met een reeks op maat gemaakte kwaliteits kaasproducten actief in de markt voor private en fancy labels voor diverse retail partners.

Glaasje

Kaasspread in glas is een handige én milieu verantwoorde keuze. Makkelijk voor de consument en recyclebaar.

140g
240g
500g

Kuipje

Koninlijke ERU heeft verschillende formaten kuipjes, variërend van 100 grams kuipjes tot 200 grams kuipjes, gemaakt van een mix van verschillende type kazen waardoor diverse smaken geproduceerd kunnen worden.

100g
125g 200g

Plakken

Plakken kaas zijn een veelvoorkomend smeltkaas product herkenbaar door de vierkante vorm. Ze zijn beschikbaar in verscheidene smaken en zijn ideaal als snack of als topping op hamburgers of pizza’s.

125g 140g 150g 200g 900g

Blokken

De blokken kaas van ERU combineren een vaste vorm met een natuurlijke smaak. Ze zijn beschikbaar in blokken tot 1 KG waarmee ze uitstekend gebruikt kunnen worden als basisgrondstof voor verschillende toepassingen maar zijn ook verkrijgbaar in 100 grams consumentenverpakkingen.

100g
1kg

Puntjes

Puntjes zijn, met hun driehoekige vorm, een veelvoor-komend en bekend smeltkaasproduct. De puntjes zijn te produceren in vele verschillende smaken zoals bijvoorbeeld met ham maar ook met chocolade waardoor ze op vele verschillende momenten kunnen worden gegeten, zoals ontbijt, lunch maar ook als snack.

140g 200g

Worstje

Het kaasworstje is een bekend smeltkaasproduct en is beschikbaar in verschillende smaken. Ideaal om bijvoorbeeld op brood te gebruiken maar het is tevens geschikt om mee te koken.

50g
100g 200g

Blik

ERU biedt verschillende soorten smeltkaas in allerlei soorten blik aan. De voordelen van dit type verpakking zijn o.a. de stootvastheid van het verpakkingsmateriaal, goede houdbaarheid onder niet gekoelde omstandigheden en de lange houdbaarheid. Onder gebruikers bevinden zich militaire troepen maar ook Arabische en Afrikaanse landen waar regulier verpakte producten lastig te gebruiken zijn door bepaalde (weers)omstandigheden.

340g

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen!

Neem contact op via ons algemene telefoonnummer: 0348 578 411

Of maak gebruik van het contactformulier.