Foodservice

Koninklijke ERU heeft zich vanuit haar passie voor kaas ook toegelegd op de Foodservice markt. Of het gaat om portieverpakte kaas, om grootverbruik kaas als basis voor diverse gerechten of om convenience kaas: ERU maakt het verschil in Foodservice!

ERU Foodservice Cheese Spread 1Kg

De verrassende ERU Foodservice Cheese Spreads zijn veelzijdige en makkelijk smeerbare kaasspreads, ideaal voor gebruik in sandwiches maar ook zeer geschikt voor toepassing in diverse sauzen of gerechten. Met de kaasspreads zijn in een handomdraai snel en eenvoudig de heerlijkste gerechten te bereiden. Er zijn zeven heerlijke soorten die bij elke smaakvoorkeur passen, verkrijgbaar in grootverbruikverpakkingen van 1 Kg. Ontdek de talloze mogelijkheden!

ERU Cheese Spread Gouda
1Kg
 
ERU Cheese Spread Gouda Light
1Kg
ERU Cheese Spread Gouda Extra Aged
1Kg
 
ERU Cheese Spread Bleu
1Kg
 
ERU Cheese Spread Brie
1Kg
ERU Cheese Spread Chèvre
1Kg
ERU Cheese Spread with Parmesan
1Kg

ERU Portieverpakkingen

Aan cateringservices, waaronder hotels en restaurants, levert Koninklijke ERU verschillende smeerkazen in speciale, gemakkelijk te gebruiken eenpersoonsporties. Deze porties zijn individueel verpakt in kleine kuipjes van 15 of 25 gram.

ERU Goudkuipje
15g
ERU Balans
15g
ERU Prestige
15g
ERU Chèvre Doux
15g
ERU Crème de Brie
15g
ERU Crème au Bleu
15g
ERU Gruyère
15g
ERU Kids
15g
ERU Gouda
15g
ERU Sahne
15g
ERU Queru Real
15g
ERU Queru Real
25g
ERU Queru Real Presunto
25g

ERU Kaaspuntjes

ERU Kaaspuntjes zijn per stuk verpakte kaaspuntjes met een zachte textuur en een romige smaak. Deze handige kaaspuntjes zijn ideaal voor sandwiches, voor op crackers en toastjes of gewoon uit het vuistje. De perfecte snack voor onderweg.

ERU Kaaspuntjes Naturel
140g

ERU Fondue

ERU Fondue is een heerlijke, romige kant-en-klare kaasfondue, eventueel naar eigen smaak te verrijken. In een handomdraai zet men de kaasfondue op tafel, waarna men direct kan genieten van een unieke smaak en romige structuur, naar Zwitsers recept en gemaakt met natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige ingrediënten.

ERU Fondue
400g

Nieuw!

ERU Lunch van de Maand
Vanaf nu verrast u uw gasten iedere maand met een nieuw Broodje van de Maand, Soep van de Maand en/of Pasta van de Maand.

ERU Portie displays

ERU Portie display

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in onze producten? Onze medewerkers kunnen u alles vertellen!

Neem contact op via ons algemene telefoonnummer: 0348 578 411

Of maak gebruik van het contactformulier.